Induction Programme CGPIT A.Y. 2020-21							
Date	Day#	Module ID	Module Name	Description	Duration (Hrs)	Timi ng	ModuleCoordinator(s)
28-10-2020	1	1	Orientation Program	Vision and Mission of University and Institute Briefing by Director and introduce students to faculties Details regarding University and institute Curricular, Co-Curricular, Extra Curricular Activities Details regarding NSS, various active cells and clubs at	1	9:00 am to 10:00 am	Mr. Abhishek Raturi, Dr.R.V. Patil
		2	Training and Placement	> Details regarding training and placement cell > Awareness about essential aspects for placements	1	10:15 am to 11:15 am	Mr. Manish Nakrani
		3	International Collaboration	> Guidance regarding foreign study and MoU	30 min	11:15 am to 11:45 am	Dr. Omprakash Chandrakar, Ms. Ditixa Desai
29-10-2020		4	Websites and student portals	> Awareness about University and Institute Web sites > Awareness about student portals	1	9:00 am to 10:00 am	Ms. Supriya Pati
		15 Minutes Break					
	2	5	Innovation and Start up	Make students aware about innovative and modern practices and products in their own branch. Awareness regarding SSIP Scheme of Government of Gujarat and Government initiatives in areas of innovations and supports for Startup, Incubation, Entrepreneurship etc.	20 Min	10:15 am to 10:35 am	Dr. Ravi Bhatt
30-10-2020	3	6	Health Awareness	> Awareness and precautions in Covid-19 > Personal Hygiene	1	9:00 am to 10:00 am	Mr. Manjunath Beth- Ms. Priyanka Gohil
		15 Minutes Break					
		7	Universal Human Values	> Morals and ethics (Interactive Session)	45 Min	10:15 am to 11:00 am	Dr. Devendra Thakor
		30 Minutes Break					
		8	Scholarship	> Guidance regarding various scholarships where students can apply	45 Min	11:30 am to 12:15 pm	Mr. Hiren Shah
		9	Feedback	Link to be shared and feedback to be collected	15 min	12:15 pm to 12:30 pm	Institute Main Coordinator(s)